Memaparkan catatan dengan label OLDTOWN. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label OLDTOWN. Papar semua catatan

Isnin, 29 Jun 2015

OLDTOWN White Coffee | Status halal

Hari Isnin! Mula lagi sibuk mungkin ada yang tidak sempat menyinggah di bazar-bazar ramadan. Kalau jalan tidak jem, boleh la. Bulan keadaan trafik saja perlu difikir, car park pun belum tentu ada yang kosong.. hehe.

Pernah tak terfikir untuk berbuka di OLDTOWN White Coffee? Dengar cerita Restoran ni tidak halal, betulkah?
Macam-macam isu kotrovesi. Tapi mengikut kenyataan OlDTOWN White Coffee,
"Kami memahami betapa pentingnya pensijilan halal kepada rakan-rakan Muslim kita. Old Town White Coffee tidak menjual apa-apa produk makanan yang tidak halal atau alkohol.
"Malah semua makanan dan minuman kami disediakan dengan cara yang halal,"

O.klah tu, kalau nak yang soheh boleh jumpa dan tanya sendiri di pejabat JAKIM.
Selamat bersahur!