Memaparkan catatan dengan label TuneExcel. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label TuneExcel. Papar semua catatan

Selasa, 17 November 2015

Tone Excel lagi. ..

Sudah lama tidak up date pasal Tone Excel. Selepas beberapa bulan menggunakan sim kad Tone Excel, profile TE aku semakin baik..
Semakin ramai pengguna. Tengok skrin sut ni..

Jumaat, 31 Julai 2015

Setiap usaha pasti ada ganjarannya.

Alhamdulillah baru dapat update post. Entri kali ni berkenaan keterujaan aku tentang autodownline. Hampir seminggu aku tidak jengguk blog dan autodownline tone excel. Sambil jual Yong Tou Fu tadi aku ambil masa untuk buka mana-mana yang sempat..

Apa yang anda nampak, itulah yang anda lihat. hehe.

Aku betul-betul tak sangka banyak orang yang daftar. Ada yang terus jadi premium member semua dari negeri seberang laut. Hebatkan?

Itulah kelebihan bisnis atas talian. Promisi, prospek dan bakal prospek anda tanpa sempadan. Tak payah fikir setahun, 6 bulan pun belum sampai tapi hasil sudah boleh nampak.

Apakah kelebihan autodownline?

1. Autodownline ni adalah sistem untuk kita mengerakkan Bisnes referral sim kad Tone Excel. Dengan sistem ini ahli boleh mendaftar tanpa kita perlu bersua muka dengan mereka.

2. Autodownline ini menyediakan bahan-bahan untuk kita melakukan promosi seperti banner, link URL, sales letter dan bantuan nasihat dari pakar-pakar bisnis Tone Excel.

3. Dengan sistem autodownline kita bukan sahaja dapat jimatkan minyak petrol, tapi dapat nimatkan masa dan tenaga.

4. Dengan menyertai autodownline anda akan dapat sim kad Tone Excel. Setiap kali top up bonus akan dibayar. Ada tak pengalaman anda kena bayar komesyen tiap kali top up? Jika belum, sertai saya dan rasa pengalaman hebat ini.

Nak tahu cerita saya yang lepas? Baca sini.

Isnin, 13 Julai 2015

Aku dah cakap! Senang!

Selepas membuat pendaftaran secara online hari tu, ke esokkan harinya aku upgrade keahlian dengan bayaran RM 100.00. Selang dua hari sim kad Tone Excel dihantar ke rumah. Apa yang menariknya sistem autodownline, dia sertakan sekali hand book yang menerangkan tentang kelebihan program ini.


Sim kad Tone Excel ini macam sim kad telco yang lain juga. Boleh buat panggilan, SMS dan Data.

Kadar harga / Pelan
Selain itu, Tone Excel ini menyediakan program pendapatan pasif untuk pengguna-pengguna. Semenjak 15 tahun lalu aku menggunakan berbagai-bagai perkhidmatan telco tapi guna macam tu 
jak, Paling banyak Bonus hari jadi dan Paln Fren & Femly. Tapi Tone Excel sangat berbeza. 





Pendapatan bulanan



Bonus tambahan


Bayaran Komesten Tambah Nilai



Bayaran Bonus Tajaan

Banyak faedah selain panggila, SMS dan Data. SANTAI JE BUAT DUIT. Nak Tahu?  Klik SINI

Nak lagi faedah ?

Insuran Kemalangan Individu


Mata Ganjara


Aku sebenarnya bukan berniat nak join bisnes nie, tapi disebabkan aku sudah jadi pengguna Tone Txcel, rugilah kalau tidak rebut peluang yang disediakan. Rezki bukan datang bergolek! Ditambah lagi dengan sistem autodownline123 yang sangat awsome dan sangat memudahkan urusan cari duit nie. Semua online dan tidak perlu jumpa sesiapa!
Belum sampai satu bulan aku sudah ada 3 orang ahli siap dapat limpahan dari Up Line lagi.

Bukti Penajaan.








Nak baca lanjut ? Klik sini.

Khamis, 9 Julai 2015

Senang jer nak dapatkan downline...

  • SIGN-UP FREE MEMBER DULU
    Setelah sign-up, anda akan diberi ID AutoDownLine dan web replika AutoDownLine kepunyaan anda.
  • BINA RANGKAIAN PERNIAGAAN (DEVELOP NETWORK) 
    Dengan mengajak mereka sign-up AutoDownLine di bawah link AutoDownLine anda, mereka akan jadi sebahagian daripada rangkaian perniagaan (network) anda.System akan automatically park mereka di dalam Team anda. 
    So, antara minta duit kat client berbanding minta client sign-up Free AutoDownLine akaun... mana lagi senang?
  • BERTINDAK 
    Bila sudah terbukti diri anda berkemampuan untuk develop network, barulah anda "BERTINDAK" untuk menyertai biz ini.
Dengan menyertai AutoDownLine, anda akan mendapat perkhidmatan yang disediakan kepada anda dan pelanggan anda iaitu;
  • Membina network anda dan client anda.
  • System akan daftarkan Tone Excel dimana IDP penaja adalah IDP anda didalam Tone Excel untuk client anda di dalam network AutoDownLine.
  • System akan pos laju simkad dan buku panduan kepada client anda.
  • Tugas anda dan client anda dalam biz Tone Excel telah dipermudahkan, hanya promosikan link AutoDownLine masing-masing, ajak kawan sign-up free AutoDownLine dan keep-in touch dgn mereka.
- bermakna anda tak perlu simpan stok simkad dan tidak jumpa client langsung. 
Dengan Teknik AutoDownLine, kita beri orang peluang untuk develop network mereka dahulu, sebelum mereka sertai biz Tone Excel anda.




(1)
(2)

(3)



Jangan fikir panjang, bertindak sekarang! Klik sini

P/s :
Nak tahu bagai mana saya bekerja dari rumah ? baca sini

Rabu, 8 Julai 2015

Hebat ! Sistem ini sangat membantu para peniaga

Salam Sejahtera, Ni peluang besar yang saya baru dapat. Orang top up prepaid kita dapat komisyen hingga 20%. Ni bukan program jual prepaid macam mymode atau mastereload.
Ni cuma ajak orang tukar line (telco) prepaid, no lama boleh dikekalkan. Lepas tu setiap kali mereka top up, kita dapat komisyen sampai bila-bila selagi mereka gunakan prepaid tunetalk tu. TuneTalk ni anak syarikat AirAsia. Syarikat bukan saja kukuh malah sangat hebat dalam mengembangkan perniagaan. Jom kita buat duit dengan program referal ni.
Boleh daftar PERCUMA dulu di laman web di bawah: www.AutoDownLine123.com/?ref=30180

Ingin saya katakan sememangnya sistem Auto Pilot ini memang superb dari segi membantu orang ramai untuk memulakan networking terlebih dahulu sebelum turut serta, selalunya mana2 yg join MLM apabila xdapat cari downline terus putus asa, mindset terus pangkah MLM..tak nafikan sy juga camtu sebelum ni.. 
Program Tone Excel (Tune Excel) ini sendiri sudah banyak kelebihannya + sistem Auto Pilot pula... memang tersangat rugi kepada mereka yang tak mula..active income ada biarlah passive pun ada 
Mana-mana yang berminat untuk turut serta bergerak di dalam satu pasukan boleh cuba terlebih dahulu bina networking secara percuma sebelum official join 
Daftar di sini: http://AutoDownLine123.com/?ref=30180