Rabu, 18 Disember 2019

Jumanji 4 | Aktiviti Musim Cuti Sekolah.

Aku tidak berapa ingat tahun bila alu mula-mula tengok filem Jumanji. Masa tu memang aku masih sekolah rendah.

Selasa, 17 Disember 2019

Bercuti Sabah | Ini dia tempat menarik untuk di lawat.

Musim cuti sekolah ni, jangan lepas peluang. Pergilah bersuti dengan anak-anak, jangan lupa bawak bini atau laki pulak.. Haha.. Sabah mungkin adalah antara negeri yang perlu anda lawati. Masukkan Sabah dalam list anda !!

Bercuti ke Pulau Pinang | Seronoknya melancong dengan anak-anak. !

Musim cuti kali ini kami sekeluarga habiskan masa di Pulau Pinang, Pulau Mutiara.. !
Lama dulu, saya pernah menetap di Penang ni sekitar 2001 hingga 2005. Berbelas tahun yang lalu.

Rabu, 18 September 2019

Boycott Produk Non Muslim | Motovlog |Honda RS150R |

Assalamualaikum & hai..
Isu yang kian panas dari hari ke hari ialah isu Boycott Produk Non Muslim.

Isu ni semakin kritikal dan tidak tahu bagaimana kesudahannya.

Saya sudah Upload video tentang Boycott Produk Non Muslim ni di channel saya HD Story. Kalau berkelapangan, boleh tonton video tu dan jangan lupa Subscribe..!!

RAPIDO singgle footrest | Honda RS150R modified

Assalamualaikum & Hai..
Baru sahaja beli online di Shopee RAPIDO SINGGLE FOOTREST untuk Honda RS150R.

Motovloger | Honda RS150R | Beralih ke motovlog

Assalamualaikum hai..
Nak update sikit. Kini saya sudah berlaih angin ke motovlogger. Jentera tunggangan saya ialah Honda RS150R 150.

Honda RS150R Modification | Exzon CBR 1000rr utk Honda RS150R saya.

Assalamualaikum..
Alamak.. lama betul tidak update apa-apa disini.

Exzos Honda CBR 1000rr 



Resepi Ayam Masak Satey

Assalamualaikum hai.. Entri kali ini saya kongsikan kuah kacang atau ayam masak satey resepi arwah mak saya, masak satey. Ni pun antara ma...